НИТИ - експертите в ресорите.

Ние сме водеща компания в производството, вноса, монтажа и демонтажа на ресори още от 90-те години. Винаги разполагаме с богат асортимент и можем да изпълним всяка поръчка бързо и на цена, която удовлетворява Вашия бюджет.

Независимо дали се нуждаете от ремонт или подобряване в НИТИ винаги можем да отговорим на Вашите очаквания и нужди. Разполагаме с OEM и оригинални ресори за всички марки товарни и лекотоварни автомобили, автобуси и ремаркета. Разгледайте нашият сайт за да се запознаете подробно с продуктите и услугите, които предлагаме и се свържете с нас или използвайте формата за онлайн запитване (попълването на формата не Ви ангажира с поръчка).


Защо НИТИ?

Вашият избор на ресори влияе върху представянето на пътя и товароносимостта. За това е изключително важно да изберете надеждни ресори от доказан производител. Ето защо НИТИ е правилния избор за покупка и сервиз на ресори.

  • Работим само с доказани и проверени във времето производители. Това означава, че можете да сте уверени в качеството, което получавате при покупка на ресори.
  • Доставяме ресори до всяка точка на страната. Проверяваме стриктно поръчаните ресори преди да бъдат изпратени за да сме сигурни, че ще получите високо-качествен продукт.
  • Нашите бюджетни ресори покриват и дори задминават изискванията на OEM спецификациите. Разбира се разполагаме и с оригинални ресори. Можем да предложим допълнителни модификации и изработка по поръчка.
  • Имаме изключително богат опит. Занимаваме се с ресори вече над 20 години и сме изградили име в страната и ЕС. За разлика от повечето фирми за авточасти ние сме тясно специализирани само и единствено в окачването на товарни и лекотоварни автомобили, автобуси и ремаркета, което е гаранция, че ще получите високо качество на консултация, продукти и сервиз при покупка на ресори от нас.
Нити ресори - 01
Нити ресори - 02