НИТИ - спирачни дискове и барабани.

Разполагаме със спирачни дискове и барабани за всички товарни и лекотоварни автомобили, автобуси и ремаркета.

Изборът на подходящо решение за спирачните системи не трябва да бъде предизвикателство. Независимо дали става дума за камион, ремарке, бус или автобус в НИТИ предлагаме дискови накладки и накладки на барабанни спирачки за 100% от всички европейски търговски превозни средства. Всеки предлаган от нас продукт е с гаранция за цялостно качество, максимална безопасност и максимална надеждност.


Спирачни дискове и барабани - НИТИ - 01

Спирачни дискове - Brake Disks.

Когато натиснете спирачния педал на дискова спирачна система, течността се вкарва в челюстта, която избутва спирачните накладки заедно на диска, така че фрикционните накладки се притискат към спирачния диск. Спирачният диск е прикрепен към колелото, което кара колелото да се забави и да спре. Повърхностите на триене на дисковите накладки превръщат движението на превозното средство напред в топлина. Топлината е това, което причинява износване на повърхностите на триене на спирачните накладки и изисква смяна. Когато спирачните дискове се нуждаят от подмяна няма да намерите по-качествени спирачни дискове от предлаганите от НИТИ.

Спирачни дискове и барабани - НИТИ - 02

Барабани - Brake Drums.

Когато натиснете спирачния педал на барабанна спирачна система, течността се вкарва в колесния цилиндър, който избутва спирачните челюсти, така че фрикционните накладки се притискат към спирачния барабан. Спирачният барабан е прикрепен към колелото, което кара колелото да се забави и да спре. Повърхностите на триене на барабанните спирачки превръщат движението на превозното средство напред в топлина. Топлината е това, което причинява износване на повърхностите и изисква смяна. Когато спирачните барабани се нуждаят от подмяна, няма да намерите по-качествен спирачен барабан от спирачните барабани предлагани от НИТИ.

Спирачни дискове и барабани - НИТИ - 03